elikkäs siis tässä nyt vähän kuulumisia. Eilen Susanna oli siis meillä yötä, ja tehtiin meille yhteinen blogi, joka tosin ei vielä ole valmis ja siellä on vasta yksi kirjoitus, linkaan tänne myöhemmin. Tänään olen siis menossa hoitamaan hoitoponiani pinokkiota tallille. Haluatteko että teen joskus tallipäivän? Olen siis menossa huomenna Iralle yöksi, ja menemme ratsastamaan Iran vuokriksella Skumpilla. Skumppi on issikka ja todella ihana<3 teen ratsastuksesta jonkin näköisen postauksen. Keskiviikkona olisikin sitten taas ratsastus, ja kertokaa haluatteko ridapostauksen myös keskiviikosta? Tallilla missä käyn, on alkanut remontti, pilttuut mutetaan karsinoiksi. Pinokkiokin pääsee siis vihdoin karsinaan:)

 

Sitten ostoksiin. Olin siis äitini kanssa sellossa viime viikolla.  Tässä on osa ostoksista, ei valitettavasti kaikkia. Ostin siis näiden lisäksi kahdet tennarit joita en nyt löytänyt, en muista paljonko maksoi mutta ostettu prismasta. Ostin siis siniset ja pinkit. Lisäksi ostin vielä pinkin viltin, joka maksoi 3 euroa. Vein sen siis hoitsulleni tallille, joten sitäkään eiu ole tässä.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

1. silikooni kuoret, pinkit. Ostettu tecnic magasinetistä, maksoi 9 euroa.

2. mustavalkoinen puu kuvioinen pitkä ja kapea matto. ostettu prismasta, en muista hintaa.

3.viva la diva- kynsilakka, en tiedä hintaa tai mistä ostettu

4. blistek huulirasva, maksoi pari euroa ostettu apteekista.

5.dermosilin kasvojen puhdistus geeli. en ostanut itse, joten en tiedä hintaa tai mistä ostettu

6.kristallinen pinkki lamppu ostettu prismasta hinta joku 70euroa.

 

Tässä oli nyt tää, toivottavasti tykkäisitte ja toivoisin että kommentoitte, koska tätäkin postausta tein yli tunnin, ja näin paljon vaivaa siihen, että sain kuvat liitettyä, sillä meidän koneemme ei usein anna liittää kuvia. joten KOOMETOIKAA!

-PINJA-