image.jpgimage.jpgimage.jpg

Tässä siis muutama kuva hoitoponistani pinokkiosta. Pahoittelen kuvien laadusta, sillä olen ottanut ne kännykällä ja vuodatus käänsi ne tällä tavalla tyhmästi sivuttain. Toivottavasti saatte jotain selvää kuvista. Kommenttia saa laittaa ja tämä oli vain tällläinen nopea kuvapostaus. Jatkossa yritän esimerkiksi ratsastuspostauksiin saada kuvia. Ensiviikolla tulee jokupäivä myday ja saan siihen toivottavasti liitettyä kuvia. Voisin nyt kertoa hieman kuulumisia tässä samalla.

Elikkäs oon nyt toista päivää pois koulusta, oon siis kipee. Meillä oli tiistaina hissan koe, joka meni varmaan ihan hyvin, siltä ainakin tuntui. Tänään ois ollut fyken koe, mutta teen sen sitten ensiviikolla. Huomena menemme luokan kanssa yrityskylään, josta ainakin muut luokat olivat tykänneet kovasti. Sunnuntaina meen varmaa kuvaa ponei tarhaan, laitan sieltä varmaan jotain kuvia tänne. lauantaina ois hoitopäivä ja kokeisiin lukua molempina päivinä. Ens viikolla ois sitten keskiviikkona rida, maanantai ja tiistai hoitopäivii ja torstaina rida. Postaus tulee molemmista, ja kuvii jos saan kuvaajan. Meillä on ensiviikolla siis äidinkielen koe perjantaina. Se on muuten perjantai 13...Ja enkun koe keskiviikkona. ja suski tulee meille varmaan yöks la-su.

Ei tässä nyt varmaan muuta oo:) Toivottavasti tykkäsitte ja sanokaa haluutteko ridapostaukset ridoista ens viikol, mydayn ja yökyläpostauksen? Koska jos ette, nii etten teesit ihan turhaan.

-Pinja-